– Rólunk mondták –

A weboldal könnyen áttekinthető, szimpatikus a folyamatos kínálat bővítés. A kiszállítás nagyon gyors volt, a megrendelt termékeket 26 órán belül átvehettem. A csomagolás teljes sérülés mentességet biztosított.

 

H. Orsolya (Ellenőrzött Vásárló)

★★★★★

Gyorsasag es megbizhatosag jellemzi az ugyfelszolgalat es a szallitmanyozasi vallalat munkajat. A weboldal atlathato es felhasznalobarat.

 

F. Lilla (Ellenőrzött Vásárló)

★★★★★

Könnyedén megtaláltam az oldalon, amit kerestem. Mindenről kaptam e-mailben tájékoztatást és a szállítás nagyon gyors volt.

 

G. Ivett (Ellenőrzött Vásárló)

★★★★★

Könnyen használható az oldal, és nagyon gyorsan megkaptam a megrendelt termékeket.

 

R. Judit (Ellenőrzött Vásárló)

★★★★★

Szuper volt minden. Segítőkészek és gyorsak, tanácsokat is kaptam! ?

 

V. Edit (Ellenőrzött Vásárló)

★★★★★

Kedvesek, tökéletes tájékoztatás, gyors szállítás, mindent megtaláltam könnyedén amit kerestem. Sok segítséget kaptam az információkból, mit hogyan csináljunk a magaságyás kialakításánál. Szuper a csapat!

 

K. Aranka (Ellenőrzött Vásárló)

★★★★★

Rendkívül rugalmasak és segítőkészek. Mindenképpen fogok még vásárolni tőlük ?

 

Mária (Ellenőrzött Vásárló)

★★★★★

Másodszor rendeltem, minden rendben és gyorsan ment.

 

N. Nikoletta (Ellenőrzött Vásárló)

★★★★★

Nagyon hamar megérkezett a csomag, sérülésmentesen, ami a precíz csomagolásnak köszönhető.

 

K. Tünde (Ellenőrzött Vásárló)

★★★★★

Nagyon gyors volt a szállitás, már a rendelést követő napon megkaptam.

 

M. Ágnes (Ellenőrzött Vásárló)

★★★★★

Gyors, pontos, profi csomagolás?

 

V. Zuzsanna (Ellenőrzött Vásárló)

★★★★★

Kókuszrost Tégla 500g

(26 vásárlói értékelés)

A víz hatására megduzzadó kókuszrost tégla alkalmas cserepekbe környezetbarát ültetőközegnek, de földbe keverve talajjavítóként is kiválóan alkalmazható. A kókuszrost ültetőközeg a tőzegmoha egyik legjobb alternatívája.     

980 Ft

Áfával

Készleten

Szállítási idő: 2-3 munkanap

Pénzvisszafizetési garancia

Szakértő ügyfélszolgálat

Keress minket bátran ide kattintva!

vagy az alábbi telefonszámon hétköznapokon 8.00 és 16.00 között:

📞 +36 70/611-7612

A kókuszrost tégla hatalmas előnye,hogy

 • gyorsabb és nagyobb mértékű gyökeresedést biztosít a növényeinknek.
 • Jó minőségének köszönhetően akár 4-5 évig is használható.
 • 500g

A kókuszrost a tőzegmoha egyik legjobb alternatívája. 

Mire jó a kókuszrost tégla?

A kozmetikai ipar és az élelmiszeripar is felhasználja a diót. A rost, a kókuszdió tisztítása során keletkező melléktermék. A kókuszrost tégla használata az utóbbi években elterjedt a kertészetben, ahol mára már széles körben használják. A kertészeti kókuszrostot üvegházi termesztésben perlittel kombinálva alkalmazzák. Laza szerkezetű, rossz víztartó képességű talajok javítására használják. Kókuszrost karó is gyakran készül belőle.

Kókuszrost használata

A téglát, áztassuk be egy akkora edénybe/vödörbe, hogy abban a kókuszrost tégla tömegének 3-4 szerese is elférjen. Törjük kisebb darabokra, és öntsünk rá vizet. Várjunk, amíg leülepedik. Többször keverjük meg és felhasználás előtt forgassuk át. Csak akkor öntözzünk, ha a mélyebb rétegek is szárazak. 

Hogyan készül a kókuszrost tégla?

A kókuszrostot először mossák, majd vizes tartályokban kezelik, átszivattyúzzák egy présbe, és kisajtolják a vizet, ezután tárolóedényekben szállítják, ahol a felhasználás függvényében komposztálják hetekig vagy hónapokig. A kókuszrost kocka légszárítással és tömörítéssel nyeri el végleges formáját. 

Miért jó választás a kókuszrost ültetőközeg?

A kókuszrost ültetőközeg főként a tőzeg helyetteseként jelent meg a növénytermesztésben. Azonban előnyösebb több szempontból is: míg a tőzeg enyhén savanyú, addig a kókuszrost semleges kémhatású, a tőzeget tőzeglápok lecsapolásával nyerik, ami nem fenntartható hosszútávon, a kókuszrost pedig mint melléktermék folyamatosan rendelkezésre áll. A kókuszrost ültetőközeg jó szerkezetű, levegős, jó víztartó képességű, melyet a legtöbb növény igényel. A kókuszrostot használhatjuk önmagában, agyag golyócskákkal, perlittel, vagy kerti földdel keverve.  Kertészeti földkeverékek adalékaként kitűnő, főleg szaporító közegek esetében. A palánta nevelés során ületőközegként használhatjuk. Az alábbi videóban bemutatjuk a palántázás lépéseit https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=n-8j_Pgk5S4&feature=youtu.be

1. lépés – beszerzés

Első és legfontosabb, hogy mindent beszerezzünk, amire a palántanevelés során szükségünk lesz: magok, ültetőedények, föld, jelölőtábla. Ha már előzőleg használt tálcát, cserepet, üvegházat használunk, azt alaposan tisztítsuk meg. Ültetőközegből érdemes újat beszerezni, ha lehet, bio palántaföldet, ez minden szempontból a legalkalmasabb: tartalmazza a tápanyagokat, vegyszer- és műtrágyamentes, steril, kellően nedvességtartó. Egy másik népszerű ültetőközeg a kókuszrost tégla, amely ajánlott a kiváló a víztartó képessége, levegőssége és jó vízáteresztő képessége miatt. Szellőssége miatt ideális a gyökérfejlődésnek, ami miatt a tökéletes választás palántaneveléshez. Használhatjuk egyedüli közegként, vagy talajkeverékek feljavítására is.

2. lépés – magok kiválogatása

Erre akkor van szükség, ha nem fémzárolt bolti magot vásároltunk, vagy már nem frissek a magok. Ha magunk fogtuk a magokat felmagzott növényekről, nem vagyunk biztosak a csíraképességébe, érdemes beáztatni őket egy éjszakára. Amelyek nem fognak kicsírázni, azok a víz felszínén maradnak, mivel nem szívják meg magukat vízzel. A beáztatott magokat viszont azonnal el kell vetni, mert már beindul bennük a csírázási folyamat.

3. lépés – magvetés

Palántanevelő tálca használata: Az ültetőedényt egyenletesen megtöltjük földdel, ha kell, kissé tömörítjük, majd kis lyukakat fúrunk bele és lyukanként 2-3 magot vetünk, a magtól függően különböző mélységben (általában 1-1,5 cm mélyen, nagyobb magoknál 2-3 cm-re. A bazsalikom magját azonban a felszínre szórjuk és nem takarjuk, mert a bazsalikom fényen csírázik). A magvetés mikéntjéről már csináltunk egy személetes videót is. Igyekeztünk végigvezetni a teljes folyamaton, reméljük, tetszeni fog! 🙂

Palántanevelő tálca házilag is készíthető, azonban ha egyszer megvásárolod őket, újra és újra felhasználhatod, ha megfelelően kitisztítod a használat előtt. A videóban a webshopunkban is megtalálható palántázó szettet használunk. Van benne tálca, 3 db üvegház és még a szerszámokat is tartalmazza. Ideális választás lehet kezdőknek! 🙂

4. lépés – öntözés és takarás

A földet óvatosan beöntözzük, úgy, hogy ki ne mosódjanak a magok. A föld innentől kezdve mindig maradjon nedves, a magoknak ugyanis erre van szükségük. A tálcát takarhatjuk egy üveglappal vagy fóliával, hogy biztosítsuk a párát a csírázáshoz. Ezt a takarást naponta le kell venni, hogy szellőzzön a föld.

5. lépés – csírázást követő teendők

Ha megindult a csírázás és megjelentek a felszínen a magoncok, a takarást eltávolítjuk. Ekkor már nincs szükség magas hőmérsékletre, főként azért, mert minél melegebb van, annál jobban megnyúlnak a palánták, ami nem jó. Ezért pár fokkal hűvösebb helyre tesszük, de mindenképp fényre, mert a fényhiány is megnyúlást eredményez. A palánta locsolása ezt követően is legyen rendszeres, figyeljünk azonban arra, hogy csak a földet öntözzük, hogy a palántákra ne kerüljön víz. Ha a szellőztetés jó a helyiségben, akkor elkerülhetjük a palántadőlést.

6. lépés – tűzdelés vagy pikírozás

A palántázás videósorozatunk második részében a palánta tűzdelés folyamatát mutatjuk be részletesen.

https://www.youtube.com/watch?v=JN_TLC2mSrw&feature=youtu.be Mikor kell pikírozni?

A palánta tűzdelés - szaknyelven palánta pikírozás – akkor kezdődhet, amikor a növények már sűrűn vannak, a levelek összeérnek. Óvatosan tiszta kézzel megfogjuk a palántát a levelek tövénél, másik oldalról alányúlunk egy eszközzel és óvatosan gyökerestől kiemeljük a növényt és áthelyezzük az előre elkészített edényébe, előre mélyített gödörbe. A legfontosabb szempont, hogy sem a gyökér, sem a szár nem sérülhet. Egy növény kerüljön egy edénybe.

7. lépés – palánta továbbnevelése

A palántákról ugyanúgy gondoskodunk, mint a tálcán: öntözzük és vigyázunk rá, hogy megkapja a kellő mennyiségű fényt és a hőmérséklet egyenletes legyen.

8. lépés – második tűzdelés

Amennyiben a palánta növekedése érdekében szükséges az átültetés egy nagyobb edénybe, azt óvatosan végezzük, a gyökerek ne sérüljenek.

9. lépés – kiültetés

Ha már a kinti időjárás megfelelő, a palántákat óvatosan kicsúsztatjuk a cserépből és az előre elkészített helyre ültetjük a gyökérlabda bolygatása nélkül.

Palántázható növények

A zöldségek közül leggyakrabban a melegigényes, trópusi és szubtrópusi területekről származó növényeket szaporítjuk

palántáról. Ilyen például a paradicsom palánta, paprika palánta, padlizsán palánta. Ide sorolhatjuk ezeken felül a káposztaféléket, a dinnyéket, tököket, zellert.

További információk

Tömeg 0,5 kg
Csomagolási méretek 13 × 13 × 7 cm
Felhasználási terület

Balkon, Beltér, Dísznövény

Márka

Kreatív Farmer

Kókuszrost Tégla 500g termékről 26 értékelés

 1. Anonim (Ellenőrzött vásárló)

 2. Károly Jánis Szabó (Ellenőrzött vásárló)

 3. Anonim (Ellenőrzött vásárló)

 4. Gabriella Gonda (Ellenőrzött vásárló)

 5. Viktória Fülöp (Ellenőrzött vásárló)

 6. Sándorné Pintér (Ellenőrzött vásárló)

  A kókuszrost jó, hogy a rózsadugványok hogyan gyökeresednek meg, milyen eredménnyel, az majd csak később derül ki.

 7. Ilona (Ellenőrzött vásárló)

 8. Eniko Kortvelyessy (Ellenőrzött vásárló)

 9. Ákos (Ellenőrzött vásárló)

 10. Andrea H. (Ellenőrzött vásárló)

 11. Erika T. (Ellenőrzött vásárló)

 12. Krisztina S. (Ellenőrzött vásárló)

 13. Nóra (Ellenőrzött vásárló)

  Praktikus

 14. Péter Juhász (Ellenőrzött vásárló)

 15. Ildikó Erdőné Fazekas (Ellenőrzött vásárló)

  Palántáztam bele, az eredményt én is nagyon várom.

 16. Mónika Cserbáné Dömse (Ellenőrzött vásárló)

 17. Csaba Plegányi (Ellenőrzött vásárló)

 18. Virág (Ellenőrzött vásárló)

 19. Istvánné Sárik (Ellenőrzött vásárló)

  A képnek, leírtaknak megfelelő

 20. Névtelen (Ellenőrzött vásárló)

 21. Balázs Csóri (Ellenőrzött vásárló)

 22. Miklósné Kun (Ellenőrzött vásárló)

 23. János Tresz (Ellenőrzött vásárló)

 24. Orsolya Benn (Ellenőrzött vásárló)

 25. Balázs (Ellenőrzött vásárló)

 26. Réka Szombathy (Ellenőrzött vásárló)

  Szuper

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cikkszám: KF50-D00015-01 Kategóriák: ,
}

Gyors Szállítás

Több mint 900 termék raktáron, 2-3 munkanap alatt nálad!

Pénzvisszafizetési Garancia

Nem vagy elégedett? Visszatérítjük az árát!

~

Biztonságos fizetés

Többféle fizetési mód

Szakértő ügyfélszolgálat

Keress minket bizalommal!

Kókuszrost Tégla 500g

(26 vásárlói értékelés)

980 Ft

Áfával

A víz hatására megduzzadó kókuszrost tégla alkalmas cserepekbe környezetbarát ültetőközegnek, de földbe keverve talajjavítóként is kiválóan alkalmazható. A kókuszrost ültetőközeg a tőzegmoha egyik legjobb alternatívája.     

Készleten

Szállítási idő: 1-4 munkanap

Pénzvisszafizetési garancia

Szakértő ügyfélszolgálat

Keress minket bátran ide kattintva!

vagy az alábbi telefonszámon hétköznapokon 8.00 és 16.00 között:

📞 +36 70/611-7612

A weboldal könnyen áttekinthető, szimpatikus a folyamatos kínálat bővítés. A kiszállítás nagyon gyors volt, a megrendelt termékeket 26 órán belül átvehettem. A csomagolás teljes sérülés mentességet biztosított.

 

H. Orsolya (Ellenőrzött Vásárló)

★★★★★

Gyorsasag es megbizhatosag jellemzi az ugyfelszolgalat es a szallitmanyozasi vallalat munkajat. A weboldal atlathato es felhasznalobarat.

 

F. Lilla (Ellenőrzött Vásárló)

★★★★★

Könnyedén megtaláltam az oldalon, amit kerestem. Mindenről kaptam e-mailben tájékoztatást és a szállítás nagyon gyors volt.

 

G. Ivett (Ellenőrzött Vásárló)

★★★★★

Könnyen használható az oldal, és nagyon gyorsan megkaptam a megrendelt termékeket.

 

R. Judit (Ellenőrzött Vásárló)

★★★★★

Szuper volt minden. Segítőkészek és gyorsak, tanácsokat is kaptam! ?

 

V. Edit (Ellenőrzött Vásárló)

★★★★★

Kedvesek, tökéletes tájékoztatás, gyors szállítás, mindent megtaláltam könnyedén amit kerestem. Sok segítséget kaptam az információkból, mit hogyan csináljunk a magaságyás kialakításánál. Szuper a csapat!

 

K. Aranka (Ellenőrzött Vásárló)

★★★★★

Rendkívül rugalmasak és segítőkészek. Mindenképpen fogok még vásárolni tőlük ?

 

Mária (Ellenőrzött Vásárló)

★★★★★

Másodszor rendeltem, minden rendben és gyorsan ment.

 

N. Nikoletta (Ellenőrzött Vásárló)

★★★★★

Nagyon hamar megérkezett a csomag, sérülésmentesen, ami a precíz csomagolásnak köszönhető.

 

K. Tünde (Ellenőrzött Vásárló)

★★★★★

Nagyon gyors volt a szállitás, már a rendelést követő napon megkaptam.

 

M. Ágnes (Ellenőrzött Vásárló)

★★★★★

Gyors, pontos, profi csomagolás?

 

V. Zuzsanna (Ellenőrzött Vásárló)

★★★★★

}

Gyors Szállítás

Több mint 900 termék raktáron, 2-5 munkanap alatt nálad!

Pénzvisszafizetési Garancia

Nem vagy elégedett? Visszatérítjük!

~

Biztonságos fizetés

Többféle fizetési mód

Szakértő ügyfélszolgálat

9.00 és 17.00 között

A kókuszrost tégla hatalmas előnye,hogy

 • gyorsabb és nagyobb mértékű gyökeresedést biztosít a növényeinknek.
 • Jó minőségének köszönhetően akár 4-5 évig is használható.
 • 500g

A kókuszrost a tőzegmoha egyik legjobb alternatívája. 

Mire jó a kókuszrost tégla?

A kozmetikai ipar és az élelmiszeripar is felhasználja a diót. A rost, a kókuszdió tisztítása során keletkező melléktermék. A kókuszrost tégla használata az utóbbi években elterjedt a kertészetben, ahol mára már széles körben használják. A kertészeti kókuszrostot üvegházi termesztésben perlittel kombinálva alkalmazzák. Laza szerkezetű, rossz víztartó képességű talajok javítására használják. Kókuszrost karó is gyakran készül belőle.

Kókuszrost használata

A téglát, áztassuk be egy akkora edénybe/vödörbe, hogy abban a kókuszrost tégla tömegének 3-4 szerese is elférjen. Törjük kisebb darabokra, és öntsünk rá vizet. Várjunk, amíg leülepedik. Többször keverjük meg és felhasználás előtt forgassuk át. Csak akkor öntözzünk, ha a mélyebb rétegek is szárazak. 

Hogyan készül a kókuszrost tégla?

A kókuszrostot először mossák, majd vizes tartályokban kezelik, átszivattyúzzák egy présbe, és kisajtolják a vizet, ezután tárolóedényekben szállítják, ahol a felhasználás függvényében komposztálják hetekig vagy hónapokig. A kókuszrost kocka légszárítással és tömörítéssel nyeri el végleges formáját. 

Miért jó választás a kókuszrost ültetőközeg?

A kókuszrost ültetőközeg főként a tőzeg helyetteseként jelent meg a növénytermesztésben. Azonban előnyösebb több szempontból is: míg a tőzeg enyhén savanyú, addig a kókuszrost semleges kémhatású, a tőzeget tőzeglápok lecsapolásával nyerik, ami nem fenntartható hosszútávon, a kókuszrost pedig mint melléktermék folyamatosan rendelkezésre áll. A kókuszrost ültetőközeg jó szerkezetű, levegős, jó víztartó képességű, melyet a legtöbb növény igényel. A kókuszrostot használhatjuk önmagában, agyag golyócskákkal, perlittel, vagy kerti földdel keverve.  Kertészeti földkeverékek adalékaként kitűnő, főleg szaporító közegek esetében. A palánta nevelés során ületőközegként használhatjuk. Az alábbi videóban bemutatjuk a palántázás lépéseit https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=n-8j_Pgk5S4&feature=youtu.be

1. lépés – beszerzés

Első és legfontosabb, hogy mindent beszerezzünk, amire a palántanevelés során szükségünk lesz: magok, ültetőedények, föld, jelölőtábla. Ha már előzőleg használt tálcát, cserepet, üvegházat használunk, azt alaposan tisztítsuk meg. Ültetőközegből érdemes újat beszerezni, ha lehet, bio palántaföldet, ez minden szempontból a legalkalmasabb: tartalmazza a tápanyagokat, vegyszer- és műtrágyamentes, steril, kellően nedvességtartó. Egy másik népszerű ültetőközeg a kókuszrost tégla, amely ajánlott a kiváló a víztartó képessége, levegőssége és jó vízáteresztő képessége miatt. Szellőssége miatt ideális a gyökérfejlődésnek, ami miatt a tökéletes választás palántaneveléshez. Használhatjuk egyedüli közegként, vagy talajkeverékek feljavítására is.

2. lépés – magok kiválogatása

Erre akkor van szükség, ha nem fémzárolt bolti magot vásároltunk, vagy már nem frissek a magok. Ha magunk fogtuk a magokat felmagzott növényekről, nem vagyunk biztosak a csíraképességébe, érdemes beáztatni őket egy éjszakára. Amelyek nem fognak kicsírázni, azok a víz felszínén maradnak, mivel nem szívják meg magukat vízzel. A beáztatott magokat viszont azonnal el kell vetni, mert már beindul bennük a csírázási folyamat.

3. lépés – magvetés

Palántanevelő tálca használata: Az ültetőedényt egyenletesen megtöltjük földdel, ha kell, kissé tömörítjük, majd kis lyukakat fúrunk bele és lyukanként 2-3 magot vetünk, a magtól függően különböző mélységben (általában 1-1,5 cm mélyen, nagyobb magoknál 2-3 cm-re. A bazsalikom magját azonban a felszínre szórjuk és nem takarjuk, mert a bazsalikom fényen csírázik). A magvetés mikéntjéről már csináltunk egy személetes videót is. Igyekeztünk végigvezetni a teljes folyamaton, reméljük, tetszeni fog! 🙂

Palántanevelő tálca házilag is készíthető, azonban ha egyszer megvásárolod őket, újra és újra felhasználhatod, ha megfelelően kitisztítod a használat előtt. A videóban a webshopunkban is megtalálható palántázó szettet használunk. Van benne tálca, 3 db üvegház és még a szerszámokat is tartalmazza. Ideális választás lehet kezdőknek! 🙂

4. lépés – öntözés és takarás

A földet óvatosan beöntözzük, úgy, hogy ki ne mosódjanak a magok. A föld innentől kezdve mindig maradjon nedves, a magoknak ugyanis erre van szükségük. A tálcát takarhatjuk egy üveglappal vagy fóliával, hogy biztosítsuk a párát a csírázáshoz. Ezt a takarást naponta le kell venni, hogy szellőzzön a föld.

5. lépés – csírázást követő teendők

Ha megindult a csírázás és megjelentek a felszínen a magoncok, a takarást eltávolítjuk. Ekkor már nincs szükség magas hőmérsékletre, főként azért, mert minél melegebb van, annál jobban megnyúlnak a palánták, ami nem jó. Ezért pár fokkal hűvösebb helyre tesszük, de mindenképp fényre, mert a fényhiány is megnyúlást eredményez. A palánta locsolása ezt követően is legyen rendszeres, figyeljünk azonban arra, hogy csak a földet öntözzük, hogy a palántákra ne kerüljön víz. Ha a szellőztetés jó a helyiségben, akkor elkerülhetjük a palántadőlést.

6. lépés – tűzdelés vagy pikírozás

A palántázás videósorozatunk második részében a palánta tűzdelés folyamatát mutatjuk be részletesen.

https://www.youtube.com/watch?v=JN_TLC2mSrw&feature=youtu.be Mikor kell pikírozni?

A palánta tűzdelés - szaknyelven palánta pikírozás – akkor kezdődhet, amikor a növények már sűrűn vannak, a levelek összeérnek. Óvatosan tiszta kézzel megfogjuk a palántát a levelek tövénél, másik oldalról alányúlunk egy eszközzel és óvatosan gyökerestől kiemeljük a növényt és áthelyezzük az előre elkészített edényébe, előre mélyített gödörbe. A legfontosabb szempont, hogy sem a gyökér, sem a szár nem sérülhet. Egy növény kerüljön egy edénybe.

7. lépés – palánta továbbnevelése

A palántákról ugyanúgy gondoskodunk, mint a tálcán: öntözzük és vigyázunk rá, hogy megkapja a kellő mennyiségű fényt és a hőmérséklet egyenletes legyen.

8. lépés – második tűzdelés

Amennyiben a palánta növekedése érdekében szükséges az átültetés egy nagyobb edénybe, azt óvatosan végezzük, a gyökerek ne sérüljenek.

9. lépés – kiültetés

Ha már a kinti időjárás megfelelő, a palántákat óvatosan kicsúsztatjuk a cserépből és az előre elkészített helyre ültetjük a gyökérlabda bolygatása nélkül.

Palántázható növények

A zöldségek közül leggyakrabban a melegigényes, trópusi és szubtrópusi területekről származó növényeket szaporítjuk

palántáról. Ilyen például a paradicsom palánta, paprika palánta, padlizsán palánta. Ide sorolhatjuk ezeken felül a káposztaféléket, a dinnyéket, tököket, zellert.

További információk

Tömeg 0,5 kg
Csomagolási méretek 13 × 13 × 7 cm
Felhasználási terület

Balkon, Beltér, Dísznövény

Márka

Kreatív Farmer

Cikkszám: KF50-D00015-01 Kategóriák: ,

Könnyedén megtaláltam az oldalon, amit kerestem. Mindenről kaptam e-mailben tájékoztatást és a szállítás nagyon gyors volt.

G. Ivett (Ellenőrzött Vásárló)

★★★★★

Gyors, pontos kiszolgálás. Azt kaptam, amit rendeltem!

P. Gellért (Ellenőrzött Vásárló)

★★★★★

Szuper volt minden. Segítőkészek és gyorsak, tanácsokat is kaptam! 🙂

V. Edit (Ellenőrzött Vásárló)

★★★★★

A termékről mondták

26 reviews for Kókuszrost Tégla 500g

 1. Réka Szombathy (Ellenőrzött vásárló)

  Szuper

 2. Balázs (Ellenőrzött vásárló)

 3. Orsolya Benn (Ellenőrzött vásárló)

 4. János Tresz (Ellenőrzött vásárló)

 5. Miklósné Kun (Ellenőrzött vásárló)

 6. Balázs Csóri (Ellenőrzött vásárló)

 7. Névtelen (Ellenőrzött vásárló)

 8. Istvánné Sárik (Ellenőrzött vásárló)

  A képnek, leírtaknak megfelelő

 9. Virág (Ellenőrzött vásárló)

 10. Csaba Plegányi (Ellenőrzött vásárló)

 11. Mónika Cserbáné Dömse (Ellenőrzött vásárló)

 12. Ildikó Erdőné Fazekas (Ellenőrzött vásárló)

  Palántáztam bele, az eredményt én is nagyon várom.

 13. Péter Juhász (Ellenőrzött vásárló)

 14. Nóra (Ellenőrzött vásárló)

  Praktikus

 15. Krisztina S. (Ellenőrzött vásárló)

 16. Erika T. (Ellenőrzött vásárló)

 17. Andrea H. (Ellenőrzött vásárló)

 18. Ákos (Ellenőrzött vásárló)

 19. Eniko Kortvelyessy (Ellenőrzött vásárló)

 20. Ilona (Ellenőrzött vásárló)

 21. Sándorné Pintér (Ellenőrzött vásárló)

  A kókuszrost jó, hogy a rózsadugványok hogyan gyökeresednek meg, milyen eredménnyel, az majd csak később derül ki.

 22. Viktória Fülöp (Ellenőrzött vásárló)

 23. Gabriella Gonda (Ellenőrzött vásárló)

 24. Anonim (Ellenőrzött vásárló)

 25. Károly Jánis Szabó (Ellenőrzött vásárló)

 26. Anonim (Ellenőrzött vásárló)

Adjon hozzá egy véleményt

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0
  0
  KOSARAD
  Üres a kosaradWebshop
   Calculate Shipping
   Kupon alkalmazása