Hiszünk abban, hogy a kertészkedés nem csak egy hobbi, hanem egy szükségesen kialakítandó életforma. 

Kreatív Farmer Csapata

Kik vagyunk?

Hozzád hasonló jószándékú emberek, akik megszokott életükből 2020 tavaszán alaposan kizökkentve új célokat, utakat, megoldásokat kezdtek el keresni és kitaposni annak érdekében, hogy a maguk és szeretteik életét egészségesebbé, kiszámíthatóbbá, biztonságosabbá tehessék.

Miben hiszünk?

Egészségünk megőrzése

Gondolkodásunkat, tetteinket egyenes út vezette az immunrendszer megerősítése irányába, hiszen egy rossz közérzetű, lázas ember képtelen a hasznos cselekvésre, a folyamatában jelentkező új és új élethelyzetek megoldására, problémák leküzdésére.

Az egészségünk megőrzésének egyik fontos és saját magunk által kézben tartható eszköze az egészséges táplálkozás és azon belül is az ehető növények otthoni termesztése.

Otthoni vegszermentes növények termesztése

Kollégáink között teljes egyetértés alakult ki arról, hogy közösen bele kell tanulnunk az egészség megtartásának egyik legjobb módjába, a tömegek által is szinte tökéletesen elfelejtett ehető növények, vagy konyhakerti növények vegyszermentes termesztésébe, az otthoni gazdálkodásba. 

A missziónk

Egy minden kertészeti igényt kielégítő webshop és kertészet üzemeltetése

Mindenki számára elérhető tudástár biztosítása

A növénytermesztés szeretenének megosztása

A missziónk, hogy Kreatív Farmereket neveljünk. Legyen szó teljesen kezdő, hobbi, vagy akár profi otthoni növénytermesztőkről, a célunk, hogy mindenkinek tudjunk egy kis újdonságot, egy leheletnyi praktikumot mutatni – és nem utolsó sorban, egy támogató közeget, közösséget biztosítani.

Mi a történetünk?

A Kreatív Farmert a “vírus hívta életre”.⁣ A járványhelyzet miatt, korábbi cégünk teljes profilváltásra kényszerült és elérkezett az ideje annak, hogy egy rég dédelgetett álmunkat valósítsuk meg, így vágtunk bele a kertészet világába. Erre az új, és hatalmas háttérmunkát, speciális tudást igénylő projektre kertészmérnöki végzettséggel rendelkező kolleginát hívtunk magunk közé. Az Ő szakértelme, és növénytermesztésben amatőr, de nagyon motivált stábunk gondolati szimbiózisa alakítja folyamatosan Kreatív Farmer weboldalunk, közösségi felületeink tartalmát. Remélhetően ettől válunk mindenki számára érthetően szakmaivá, követhetővé és példamutatóvá.   

Mi a célunk?

Annak érdekében, hogy ne csak gondolati síkon, hanem tapasztalati úton is tudjunk segíteni, 2021 februárjában több helyszínen hoztunk létre mintakerteket. Mindegyik helyszín más-más adottságokkal rendelkezik, így más és más zöldségeket, valamint módszereket választottunk a termesztéshez. A folyamatában – magvetéstől, palántázástól egészen a termés tárolásáig, felhasználásáig és a kert következő évre való előkészítéséig –  készülő módszertani videóinkból mindannyian értékes tapasztalatot szerezhetünk. 

Mivel ezt a tevékenységet kollektívánk is más munkái mellett végzi, így folyamatában törekednünk kell arra, hogy olyan eszközöket, megoldásokat, módszereket használjunk, amelyek legkevésbé időigényesek, ugyanakkor biztonságosak, energia és víz takarékosak. 

 Az oldal webshopot is tartalmaz annak érdekében, hogy az általunk hasznosnak ítélt és a látogatóinknak is tetsző eszközök, anyagok akár keresgélés nélkül is elérhetőek legyenek.  Amikor belevágtunk ebbe a nemesnek gondolt küldetésbe, azt a célt fogalmaztuk meg, hogy csak és kizárólag olyan dolgok mögé állunk be, amelyek egybevágnak az általunk képviselt szellemiséggel. Minden cikkünk, tartalmunk az egészség, az önellátás, a környezettudatosság és a kreatív, hiánypótló megoldások jegyében születik. Természetesen a webshopunkon megjelenő termékeket is ennek megfelelően válogatjuk össze, hiszen ezeket az eszközöket mi magunk is használjuk és jó szívvel ajánljuk bárki számára.           

 Nagyon fontosnak, a legjobb építőkőnek gondoljuk a hozzánk érkező kérdéseket, építő jellegű észrevételeket, javaslatokat, képeket, videókat. A közös érdeklődésből fakadó párbeszéd legalább olyan erővel fejleszthet, köthet össze bennünket, mint a kertészet és a növénygondozás szeretete, a környezettudatosság és az önellátás semmihez sem fogható megnyugtató érzése.

Jó egészséget, kiszámítható és biztonságos életet kívánunk!

0
  0
  KOSARAD
  Üres a kosaradWebshop
   Calculate Shipping
   Kupon alkalmazása