Gyümölcsfa Rendelés Online

Gyümölcsfa rendelés online, biztonságosan: Válogass konténeres és szabadgyökerű gyümölcsfáink közül!

Mi a különbség a konténeres és a szabadgyökerű fák között?

A szabadgyökerű azt jelenti, hogy a növény ültetőközeg nélkül, szabadon álló gyökérrel érkezik a vásárlóhoz. A gyökereket szállítás előtt megmetsszük, gondosan csomagoljuk.
A konténeres azt jelenti, hogy a növények ültetőedényben érkeznek, a gyökér ültetőközegben van. Az edény eltávolítását követően, a csemetét földlabdástól, a gyökerek bolygatása nélkül lehet ültetni.

}

Gyors Szállítás

Több mint 900 termék raktáron, 2-5 munkanap alatt nálad!

Pénzvisszafizetési Garancia

Nem vagy elégedett? Visszatérítjük az árát!

~

Biztonságos fizetés

Többféle fizetési mód

Szakértő ügyfélszolgálat

Keress minket bizalommal!

A weboldal könnyen áttekinthető, szimpatikus a folyamatos kínálat bővítés. A kiszállítás nagyon gyors volt, a megrendelt termékeket 26 órán belül átvehettem. A csomagolás teljes sérülés mentességet biztosított.

 

H. Orsolya (Ellenőrzött Vásárló)

★★★★★

Gyorsasag es megbizhatosag jellemzi az ugyfelszolgalat es a szallitmanyozasi vallalat munkajat. A weboldal atlathato es felhasznalobarat.

 

F. Lilla (Ellenőrzött Vásárló)

★★★★★

Könnyedén megtaláltam az oldalon, amit kerestem. Mindenről kaptam e-mailben tájékoztatást és a szállítás nagyon gyors volt.

 

G. Ivett (Ellenőrzött Vásárló)

★★★★★

Könnyen használható az oldal, és nagyon gyorsan megkaptam a megrendelt termékeket.

 

R. Judit (Ellenőrzött Vásárló)

★★★★★

Szuper volt minden. Segítőkészek és gyorsak, tanácsokat is kaptam! ?

 

V. Edit (Ellenőrzött Vásárló)

★★★★★

Kedvesek, tökéletes tájékoztatás, gyors szállítás, mindent megtaláltam könnyedén amit kerestem. Sok segítséget kaptam az információkból, mit hogyan csináljunk a magaságyás kialakításánál. Szuper a csapat!

 

K. Aranka (Ellenőrzött Vásárló)

★★★★★

Rendkívül rugalmasak és segítőkészek. Mindenképpen fogok még vásárolni tőlük ?

 

Mária (Ellenőrzött Vásárló)

★★★★★

Másodszor rendeltem, minden rendben és gyorsan ment.

 

N. Nikoletta (Ellenőrzött Vásárló)

★★★★★

Nagyon hamar megérkezett a csomag, sérülésmentesen, ami a precíz csomagolásnak köszönhető.

 

K. Tünde (Ellenőrzött Vásárló)

★★★★★

Nagyon gyors volt a szállitás, már a rendelést követő napon megkaptam.

 

M. Ágnes (Ellenőrzött Vásárló)

★★★★★

Gyors, pontos, profi csomagolás?

 

V. Zuzsanna (Ellenőrzött Vásárló)

★★★★★

1–20 termék, összesen 41 db

Milyen gyümölcsfát válasszak?

A gyümölcsfa vásárlás online, még soha sem volt ennyire biztonságos! 

A gyümölcsfák online rendelése előtt, vizsgáljuk meg a talajunkat, amely szerkezete alapján lehet laza (homok), középkötött (vályog) és kötött (agyag). 
A kajszi vagy a málna például a lazább talajokat kedveli, a körte és a dió a középkötöttet, a szilva a kötött talajon is jól érzi magát.

A talajt azonban humusztartalma és a víztartó képessége alapján is csoportosítjuk. Nem mindegy, hogy egy gyümölcsfa mennyire igényes a tápanyagtartalomra vagy a talajnedvességre. Először válasszuk ki, milyen gyümölcs alkalmas a talajunkra (alma, kajszi, szilva stb.) és utána válasszunk fajtákat (‘Jonathán’, ‘Vilmos’ stb.).

Gyümölcsfa rendelés

Mára számos fajtájú gyümölcsfa online is elérhető. De nem káros a szállítás a fáknak?

-Nem. A gyümölcsfa rendelés során nem kell félnünk a fák károsodásától, hiszen azokat kiemelt körültekintéssel biztonságosan csomagoljuk. Az ültetőedényekhez fóliát, a szabadgyökerűek gyökérvédelméhez faforgácsot használunk. A gyökerek gyorsabb megeredése és a kompakt csomagolás érdekében, a fák a szállítás előtt metszésre kerülnek.

Konténeres gyümölcsfa rendelés

A konténeres gyümölcsfa rendelést ajánljuk az év bármely szakaszában hiszen bármikor ültethetőek, kivéve, amikor a talaj be van fagyva. Kiültetés előtt, csak az edényt kell eltávolítani, és földlabdástól, a gyökerek bolygatása nélkül lehet ültetni.

Milyen gyümölcs való balkonra?

Erkélyekre, balkonokra a kis méretű törpe, oszlopos fajták valók, amelyek öntermékenyek és megbízhatóan teremnek. Balkon gyümölcsfa rendelés során válasszuk a smaragd vagy pidi merlin almát, a roter pumucki barackot. 

Törpe gyümölcsfa rendelése esetén vegyük figyelembe, hogy a  balkonon vagy verandán konténerben (ültetőedényben, dézsában, ládában) nevelt gyümölcstermőt nem szükséges teleltetni, de javasolt a téli erősebb fagyok ellen védeni. Ehhez használhatunk természetes vagy szintetikus növényvédő zsákot, takarófóliát.

Emellett érdemes a konténert fal tövébe, szélvédett részre tenni, ahol egyenletes hideg hőmérséklet van. Az sem jó, ha télen túlságosan süti a nap, idő előtt kihajthat, ezért könnyen elfagyhatnak a hajtások. A téli napsütés ellen takarással, árnyékolással védekezhetünk.

 

Mikor ültessük a gyümölcstermőket?

A konténeres gyümölcstermőket egész évben ültethetjük, kivéve, amikor a talaj be van fagyva.

A szabadgyökerű gyümölcstermőket csak a nyugalmi időszakban, novembertől márciusig ültethetjük (ha a talaj nincs befagyva), amikor a növények ‘téli álmot alszanak’.

Gyümölcsfa árak

Gyümölcsfa rendelés olcsón!

A konténeres gyümölcsfa árak 6.900 forinttól érhetőek el online gyümölcsfa áruházunkban.  A szabadgyökerű gyümölcsfa csemete árak ennél olcsóbbak, adott esetben 3000-4000 forinttal is. 

 

0
  0
  KOSARAD
  Üres a kosaradWebshop
   Calculate Shipping
   Kupon alkalmazása