kreatív farmer logó

Megérkezett a legrészletesebb Magaságyás Útmutató!

Ingyenes 59 oldalas E-Book a magaságyásban való kertészkedésről

Mindig is szerettél volna egy (vagy több) magaságyást? Szeretnél elindulni az önellátás útján, de kevés a helyed? Egyszerűen csak feldobnád a kerted valami széppel és praktikussal? Jó helyen vagy! Készítettünk neked egy 59 oldalas kiadványt, amellyel szeretnénk téged bevezetni a magaságyások világába. Kérd az e-bookot díjmentesen és csatlakozz Te is a magaságyásban gazdálkodók egyre népesebb táborához!

Minden tudás,

ami a zöldségektől roskadozó magaságyásodhoz szükséges

Miről szól az útmutató?

 • Alapok – Mi az a magaságyás? Miért érdemes benne kertészkedni?
 • A tervezési fázis – Mikor és hogyan, milyen rétegekben érdemes feltölteni az ágyásunkat
 • Mit és mit NE ültessünk – Mikor mit, illetve mit ne ültessünk – bombabiztos útmutató!
 • A magaságyás öntözése – öntözővizet spóroló kreatív megoldások a bő és egészséges termés érdekében!
 • Növénygondozási feladatok – Kerüld el a gyakran elkövetett hibákat! Minden a metszésről, kártevőkről, karózásról stb.!
 • Betakarítás & tartósítás – Minden arról, hogy a megtermelt zöldségeid hogyan tedd el télire!
 • Mit és mikor? – Kezdő magaságyás idővonal, hogy magabiztosan tudj belevágni a termesztésbe!

Az előző kiadványunkról ezt mondták

Sziasztok! Most szedtem le és olvastam el az e-bookot és csak szerettem volna egy feedbacket írni. Nagyon jó kis anyagot raktatok össze, minden alapvető tudnivaló megtalálható benne! Kellemesen olvasható a stílusa, teljesen közérthető, lényegretörően vannak benne az esetlegesen ismeretlen fogamak is összegyűjtve! És szupercukik a grafikák is benne! Gratula, nagyon szép munka! :))) Csak így tovább!
Orsi

 

Nekem tetszett a könyv. Pont nekem írták, ugyanis építkezés előtt állunk és lesz hely konyhakertnek. Sok hasznos ötletet merítettem belőle, főleg ami a kerttervezés részét érinti
Péter

 

Ez tényleg jól össze van rakva és szuper lett. Köszönöm. 🙂 Végre valaki azokkal is foglalkozik akik a 0-ról kezdik és szeretnének kertészkedni.
Nagy Móni

 

 Köszönöm! Nagyon szuper, hasznos és igényes az ekönyv! 🙂
Sebestyénné Szakál Éva

 

Imádom. ? Nekem nagyon nagy segítség a kerttervezés, nagyon sok ötletet ad. El is készítettem a könyv alapján, hogy mi hova fog kerülni a kertbe.
Csilla

 

Ingyenes Kiadvány

A Nagy Magaságyás Útmutató

Minden tudnivaló a magaságyásról, amire csak szükséged lehet – könnyen emészthető formátumban, informatív, színes illusztrációkkal fűszerezve. Kérd díjmentesen most!

A beírt adatokat az adatkezelési tájékoztatónkban rögzített irányelvek alapján kezeljük, azokat harmadik félnek semmilyen körülmény között nem adjuk ki! Az űrlap kitöltése 100%-osan biztonságos.

Kezdj bele az önellátásba néhány négyzetméteren!

Nem titkolt célunk, hogy segítséget nyújtsunk azoknak, akik el szeretnének indulni az önellátás rögös útján. Tudjuk, hogy a kezdeti időkben nagy szükség van a folyamatos szakmai támogatásra, így ahogy minden más tudásanyagunkat, így a Magaságyás Útmutatót is ennek a szellemiségében készítettük el.

Tanuld azt, ami működik!

Minden kiadványunkat kertészmérnök szakember közreműködésével készítjük. A benne szereplő összes információ elsősorban a tudományon, másodsorban pedig a tapasztalatainkon alapszik.

Legyen neked is gyönyörű, egészséges zöldségekkel és virágokkal teli magaságyásod!

A magaságyás nem csak egy divatos hóbort, hiszen számos kézzelfogható előnye van. Ha mindig is egy gyönyörűséges magaságyásról álmodoztál, amely a kerted ékköve is egyben, akkor itt kezdj!

0
  0
  KOSARAD
  Üres a kosaradWebshop
   Calculate Shipping
   Kupon alkalmazása