kreatív farmer logó

Útmutató Kezdő Kertészeknek

Ingyenes E-book – Minden az otthoni zöldségtermesztésről

Mindig is el akartál kezdeni zöldséget termeszteni, de nem tudtad, hogyan állj neki? Most már nem kell 100 féle oldalról összegyűjtened a tudnivalókat, hiszen kertészmérnök együttműködésével írtunk neked egy átfogó, ám könnyen fogyasztható és szemléletes útmutatót. Kérd a könyvet díjmentesen és termeld meg a saját és családod zöldségszükségletét a kertben és az erkélyen!

Az e-bookról mondtátok

Sziasztok! Most szedtem le és olvastam el az e-bookot és csak szerettem volna egy feedbacket írni. Nagyon jó kis anyagot raktatok össze, minden alapvető tudnivaló megtalálható benne! Kellemesen olvasható a stílusa, teljesen közérthető, lényegretörően vannak benne az esetlegesen ismeretlen fogamak is összegyűjtve! És szupercukik a grafikák is benne! Gratula, nagyon szép munka! :))) Csak így tovább!
Orsi

 

Nekem tetszett a könyv. Pont nekem írták, ugyanis építkezés előtt állunk és lesz hely konyhakertnek. Sok hasznos ötletet merítettem belőle, főleg ami a kerttervezés részét érinti
Péter

 

Ez tényleg jól össze van rakva és szuper lett. Köszönöm. 🙂 Végre valaki azokkal is foglalkozik akik a 0-ról kezdik és szeretnének kertészkedni.
Nagy Móni

 

 Köszönöm! Nagyon szuper, hasznos és igényes az ekönyv! 🙂
Sebestyénné Szakál Éva

 

Imádom. ? Nekem nagyon nagy segítség a kerttervezés, nagyon sok ötletet ad. El is készítettem a könyv alapján, hogy mi hova fog kerülni a kertbe.
Csilla

 

Ízelítő a tartalomból…

 • Alapok – mire van szükséged, hogy hozzáfoghass a termesztéshez
 • Hogyan termessz? –  minden az öntözésről, komposztálásról
 • Mit és mivel termessz? – Növénytársítás alapjai, az igények megfogalmazása
 • Növénygondozási feladatok a kertben – öntözés, tápoldatozás, metszés, karózás és még sok más
 • Növényvédelem alapjai – hogyan védd meg a növényeid a kórokozóktól
 • Betakarítás, tartósítás, tárolás – mi a teendő, ha már meghozta gyümölcsét a befektetett munka?
 • Megoldások minden eshetőségre – legyen szó konyha- vagy balkonkertről, vagy akár csíráztatásról, segítünk tervezni

Ingyenes E-book

Útmutató Kezdő Kertészeknek

Minden, ami a kertészkedéshez szükséges, sallangok nélkül. Átfogó tudásanyag színes illusztrációkkal, azonnal hasznosítható leckékkel.

A beírt adatokat az adatkezelési tájékoztatónkban rögzített irányelvek alapján kezeljük, azokat harmadik félnek semmilyen körülmény között nem adjuk ki! Az űrlap kitöltése 100%-osan biztonságos.

Indulj el az Önellátás útján!

Célunk a kiadvánnyal, hogy segítséget nyújtsunk azoknak, akiknek a kezdeti időkben szükségük lehet folyamatos és önzetlen szakmai támogatásra, háttér segítségre, növények termesztésével és védelmével kapcsolatos tippekre, energiát, időt és öntözővizet spóroló kreatív megoldásokra.

Tanuld azt, ami működik!

A könyvet kertészmérnök szakember közreműködésével készítettük, így hiteles forrásból, hasznosítható és nem utolsó sorban működő módszereket fogsz tanulni.

Sajátítsd el a stresszmentes zöldségtermesztés alapjait!

Átfogó tudásanyagunkból 46 oldalon elsajátíthatod a zöldségtermesztés alapjait, színes illusztrációk és segédletek kíséretében!

0
  0
  KOSARAD
  Üres a kosaradWebshop
   Calculate Shipping
   Kupon alkalmazása