Kreatív Farmer Tudástár

Az átfogó tudástárunkat azért készítettük el (és bővítjük folyamatosan), hogy a kedvenc zöldségeid termesztéséről minden tudnivalót megtalálj rendszerezve, egy helyen. A tananyagokat kertészmérnök közreműködésével írtuk, így pontos, hiteles és alkalmazható ötleteket, tudnivalókat találsz bennük. Jó olvasást, kellemes időtöltést kívánunk! 🙂

Mit szeretnél termeszteni?

Paradicsom

Te ismersz olyan embert, aki ne szeretné a paradicsomot? Mi sem! Teljesen mindegy, hogy csak most fogsz hozzá a kertészkedéshez, vagy már tapasztalt termelő vagy, a tudástárunk végigvezet a folyamaton ahhoz, hogy lédús, napérlelte paradicsomot nevelj.

Paprika

A paprika termesztése nem egyszerű feladat, azonban bízunk benne, hogy tudástárunkkal hozzájárulhatunk ahhoz, hogy egészséges, vitamindús és zamatos paprikát nevelj a kertedben!

Sárgarépa

A sárgarépa termesztése minden fáradozásunk mégéri, hiszen semmi semmi nem pótolja azt az utánozhatatlan ízt, amit a frissen kihúzott sárgarépa magából áraszt. Mutatjuk mire figyelj oda ha otthon nevelsz sárgarépát.

Fokhagyma

Az egyik legegyszerűbben nevelhető hagymaféle amelyet intenzív íze, ételeink ízesítése valamint jótékony hatásai miatt termesztünk. Ideálisan beilleszthető a kiskertbe, magas tápanyagigénye miatt magaságyásban is tökéletesen termeszthető.

Saláta

Az egyik legkorábban vethető zöldségfélénk a saláta. Ha a nevét halljuk, sokszor a klasszikus fejes salátákra gondolunk, azonban manapság már számtalan fajta magja kapható a kereskedelemben.

Uborka

Csemege ubi, ízletes kovászos uborka, vagy éppen tejfölös uborka saláta? Fenséges! A Tudástárunkban igyekszünk neked minden segítséget, tudnivalót átadni annak érdekében, hogy ízletes és egészséges uborkákat nevelj a kertedben!

Burgonya

A burgonyát a magyar konyhában senkinek sem kell bemutatni. Biztosan mindenki tud mondani egy jól bevált krumplis receptet. Ezt a “Jolly Joker” zöldséget bárki könnyen megtermelheti saját kezűleg akár balkonládában is.

Padlizsán

A padlizsán termesztése odafigyelést és szakértelmet igényel, így kezdőknek kevésbé ajánlott. Tudástárunkból azonban könnyedén informálódhatsz a nevelésének mikéntjeiről, buktatóiról!

Zeller

A zellerről úgy tartják, nagyon egészséges élelmiszer, ennek ellenére viszonylag kicsi a zellerfogyasztás Magyarországon. Elsősorban szabadföldön termesztett növény, nálunk öntözni szükséges, mert kevés számára a természetes csapadék.

Spenót

A spenót könnyen nevelhető növény, viszonylag alacsony igényű. Termesztése nem igényel különösebb szaktudást, kertben, erkélyen balkonládában vagy magaságyásban is termeszthetjük.

Lépj kapcsolatba velünk!

Kérdésed van a termékeinkkel vagy a növénytermesztéssel kapcsolatban? Bátran írj nekünk!

0
  0
  KOSARAD
  Üres a kosaradWebshop
   Calculate Shipping
   Kupon alkalmazása