Családi faiskolánkba munkatársat keresünk!

Az interneten értékesítünk gyümölcsfákat. Októberi és novemberi csomagolási és termelési feladatokra keressük a legújabb csapattagjainkat kecskeméti faiskolánkba.

Családi faiskolánkba kollégákat keresünk

Az interneten értékesítünk gyümölcsfákat. Októberi és novemberi csomagolási és termelési feladatokra keressük a legújabb csapattagjainkat kecskeméti faiskolánkba.

A pozícióról

Mi lesz a feladatod?

Fák és bogyósok csomagolása

 • megrendelőnként a növények előkészítése, 
 • a mennyiség és a minőség ellenőrzése, 
 • gyökércsomagolása
 • a növények dobozba rakása
 • a dobozban rögzítésük
 • doboz lezárása
 • a dobozok GLS matricával történő ellátása

Termelési feladatok

 • alanyok ültetése (decembertől áprilisig, ahogy az időjárás engedi, kb 5 nap)
 • sorközművelés + trágyázás (géppel, februártól egész évben, változó intenzitással)
 • oltványnevelés (vadalás 3-4x/nyár; törzsnevelés, növényvédelem)
 • öntözés (géppel)

Munka időtartama

Októbertől december elejéig tartó időszakra

Munka helye

Kecskeméti faiskolánkban a Kiskörösi úton.

Napi munkaidő

8 órás munkaidő

Fizetés

 nettó 1200 Ft/óra

Jelentkezési határidő

Október 30.

Az elvárások.

Milyen embert keresünk

Téged keresünk ha az alábbi állítások igazak rád.

Pontosság

Egy csapat vagyunk, ezért fontos, hogy egymást megtiszteljük azzal, hogy időben érkezünk és közösen vágjunk bele a napi teendőkbe.

Állóképesség

Megfelelő állóképesség szükséges, mivel a csomagolás és termelés feladatok folyamatos fizikai feladatokkal járnak.

Precízitás

Néhány feladatnál fontos, hogy kellően precíz legyél. Például a csomagok összekészítésénél kiemelten kell figyelni, hogy a megfelelő tételeket helyezzük a dobozba.

Csapatjátékos

A hatékonyság érdekében elengedhetetlen, hogy szeress és tudj is csapatban dolgozni. Mind a termelési, mind a csomagolási feladatokhoz szükséges, hogy hatékonyan kommunikálj a csapattal.

Örülnénk ha…

Jelentkezésnél előnyt jelent

ha van jártasságod az alábbiakban:

 • korábbi kertészeti vagy faiskolai tapasztalat
 • traktor vezetésben
 • munkagépek használatában

Miért dolgozz nálunk?

Vannak pörgős időszakok, azonban büszkék vagyunk arra, hogy jó légkörben dolgozunk és számíthatunk a másikra.

Kiszámíthatóság

Nálunk a fizetés pontosan érkezik igény szerint a havinál gyakoribb fizetés is megoldható.

Szakmai fejlődés

Ha érdeklődsz a gyümölcsfák és az azokkal kapcsolatos tudás iránt akkor nagyon szívesen segítünk a fejlődésben, tudás átadásában.

Családias légkör

Büszkék vagyunk a családias baráti légkörre. Amiben tudjuk, támogatjuk egymást.

Nem használunk vegyszereket

Faiskolánk biogazdaság, oltványaink előállításához nem használunk vegyszereket, kemikáliát.

Céges reggeli

Általában minden héten egy alkalommal közös céges reggelit tartunk, amolyan mini-csapatépítés jelleggel.

Ismerd meg a csapatunkat!

A csapattagok véleménye a faiskolánkról.

Jó, hogy fák között, az ég alatt dolgozom, igaz a nyár forró, a tél pedig fagyos, de nem a messenger pittyeg, hanem a gyurgyalagok. Szeretem látni, ahogy az apró növénykékből erős, délceg gyümölcsfák cseperednek lassanként, és jó érzés gondoskodni, nevelni őket. A kétkezi munka nehéz, de teremtő alkotás számomra. A csapat pedig kissé fésületlen, de csupaszív, sokoldalú emberekből áll. Olyanok vagyunk, mint egy valódi szeleburdi család. Például ha otthon felejtem a kávém, a főnök főz egyet.

Dóri

“A Csodakertész csapatában én dolgozom a legrövidebb ideje. A munka itt nagyon változatos, különböző képességeket kell megmozgatnom magamban, néha túllépni a komfortzónámon, de mivel nagyon jó a csapat , azért ezen könnyen túl lehet lendülni.
Azért szeretek itt dolgozni, mert őszintén, nyíltan tudunk egymással kommunikálni, ezáltal nem helyezünk egymásra nyomást. “

Panni

“Egyetemistaként nehéz olyan állást találni, amit tanulás mellett is lehet csinálni. Fontos volt számomra a rugalmas munkaidő, amit a faiskola teljes mértékben meg tud adni, hiszen akkor és annyit dolgozok, amennyi belefér az időmbe. A kijutás a faiskolába kicsit körülményes, de biciklivel könnyen lehet ingázni az egyetem és a munkahely között. Nincs minimum óraszám, amit teljesítenem kell, így nem kell félnem attól, hogy tanulmányaim rovására megy a munka, és többet lehet keresni, mint egy diákmelóval. A főnök nem követelőzik és sosincs olyan, hogy váratlanul be kell ugrani. Hétvégén is lehet dolgozni, így ha megszorulnék anyagilag, akkor is van lehetőségem plusz órát vállalni anélkül, hogy hétköznap estig dolgoznom kelljen. A csapat nagyon családias, így nem érzem azt, hogy egy vagyok a tömegben, mint egy multinál. Nagyon sok területen lehet fejlődni, ami fiatalként nagyon fontos számomra. Olyan készségeket lehet elsajátítani, amit a hétköznapi életben is hasznosíthatok, mint pl.: szerelés, kommunikáció, önállóság, vagy akár fizikai kondíció.”

Marci

Rólunk

Kik vagyunk?

Családi vállalkozás vagyunk. Ősi magyar gyümölcsfa fajtákat gyűjtünk és szaporítunk, erről ismernek bennünket országosan. 1986 óta van faiskolai tevékenységünk, a felemelkedést a már említett régi gyümölcsfákkal értük el. Büszkék vagyunk, hogy teljesen vegyszermentes gazdálkodást tudunk folytatni. A gyűjtött fajták köre folyamatosan bővül, a faiskola tevékenységével együtt. Szeretnénk, ha Te is részesévé válnál a sikereinknek!

Mivel foglalkozunk?

 

Régi magyar gyümölcsfák

Díszcserjék

Bogyós gyümölcsök

Vadgyümölcsök

Faiskolánk elhelyezkedése

Kecskemét, központtól 5 km. 28-as busz végállomásától 750 m gyalog, parkolási lehetőség a Faiskola udvarában van.

Képek a faiskolánk mindennapjaiból

Jelentkezés menete

Az alábbiakban összeszedtük, hogy miként zajlik az állásra jelentkezés menete.

Jelentkezés az űrlapon!

Jelentkezz az oldal alján található űrlapon keresztül. A fél perc alatt kitölthető adatok után küldünk egy visszaigazoló emailt.

Telefonos beszélgetés

Amennyiben az első körös információk alapján csapatunkba illőnek tartunk, akkor egy telefonos interjút kérünk tőled, ahol megismerjük egymást.

Próba nap és ajánlat.

A telefonos megismerkedés után, ha kölcsönösen szimpatikusak vagyunk egymásnak, akkor egy próbanap után veled bővülve kezdjük meg a munkát. 

Jelentkezés

Jelentkezési határidő október 30.

Az űrlap kitöltése 100%-ban biztonságos. A beírt adatokat az adatkezelési tájékoztatóban leírtaknak megfelelően kezeljük, azokat harmadik félnek soha, semmilyen körülmények között nem adjuk ki.

Szia! Én Rosznáky-Barna Péter vagyok, a Barna Faiskola alapítója. Nagy örömömre szolgál, hogy érdeklődsz az állásunk után. Alig várom, hogy megismerhessük egymást! A jelentkezésed első lépése, az alábbi kis űrlap kitöltése. Ezután további adatokat fogunk bekérni, hogy jobban megismerhessünk.

Rosznáky-Barna Péter

0
  0
  KOSARAD
  Üres a kosaradWebshop
   Calculate Shipping
   Kupon alkalmazása