– Rólunk mondták –

A weboldal könnyen áttekinthető, szimpatikus a folyamatos kínálat bővítés. A kiszállítás nagyon gyors volt, a megrendelt termékeket 26 órán belül átvehettem. A csomagolás teljes sérülés mentességet biztosított.

 

H. Orsolya (Ellenőrzött Vásárló)

★★★★★

Gyorsasag es megbizhatosag jellemzi az ugyfelszolgalat es a szallitmanyozasi vallalat munkajat. A weboldal atlathato es felhasznalobarat.

 

F. Lilla (Ellenőrzött Vásárló)

★★★★★

Könnyedén megtaláltam az oldalon, amit kerestem. Mindenről kaptam e-mailben tájékoztatást és a szállítás nagyon gyors volt.

 

G. Ivett (Ellenőrzött Vásárló)

★★★★★

Könnyen használható az oldal, és nagyon gyorsan megkaptam a megrendelt termékeket.

 

R. Judit (Ellenőrzött Vásárló)

★★★★★

Szuper volt minden. Segítőkészek és gyorsak, tanácsokat is kaptam! ?

 

V. Edit (Ellenőrzött Vásárló)

★★★★★

Kedvesek, tökéletes tájékoztatás, gyors szállítás, mindent megtaláltam könnyedén amit kerestem. Sok segítséget kaptam az információkból, mit hogyan csináljunk a magaságyás kialakításánál. Szuper a csapat!

 

K. Aranka (Ellenőrzött Vásárló)

★★★★★

Rendkívül rugalmasak és segítőkészek. Mindenképpen fogok még vásárolni tőlük ?

 

Mária (Ellenőrzött Vásárló)

★★★★★

Másodszor rendeltem, minden rendben és gyorsan ment.

 

N. Nikoletta (Ellenőrzött Vásárló)

★★★★★

Nagyon hamar megérkezett a csomag, sérülésmentesen, ami a precíz csomagolásnak köszönhető.

 

K. Tünde (Ellenőrzött Vásárló)

★★★★★

Nagyon gyors volt a szállitás, már a rendelést követő napon megkaptam.

 

M. Ágnes (Ellenőrzött Vásárló)

★★★★★

Gyors, pontos, profi csomagolás?

 

V. Zuzsanna (Ellenőrzött Vásárló)

★★★★★

Zúzott Búza Mulcsszalma – 49,5 L

(41 vásárlói értékelés)

A 100%-os búza múlcsszalma elvárt eredménnyel használható talajtakaróként zöldségeskertben, magaságyásoknál, balkonládáknál, cserepes növényeknél, gyümölcsfák és bokrok körül, a virágágyásokban, és a melegházi termesztésben egyaránt. Csökkenti a szükséges öntözés mennyiségét, mivel megtartja a nedvességet a növény gyökerénél. Védi a növényt a napégéstől, fagytól, gazosodástól, például az epret a besározódástól, valamint a csigák számára is kedvezőtlen útvonalat biztosít. Gyorsan komposztálódik, ugyanakkor gazdaságos, könnyen pótolható, esztétikumot növelő, tartósítószer, por, idegen- és adalékanyag mentes.

Mulcsozásra ajánljuk a következő helyekre:

 • Konyha- és haszonkertek
 • Balkonok, teraszok növényei mellé
 • Díszkertek
 • Földieper termesztés
 • Biogazdálkodás
 • Faiskolák

3.990 Ft

Áfával

Pénzvisszafizetési garancia

Szakértő ügyfélszolgálat

Keress minket bátran ide kattintva!

vagy az alábbi telefonszámon hétköznapokon 8.00 és 16.00 között:

📞 +36 70/611-7612

Védi a növényeid

A szalma mulcsként használva védi a talajt (s ezáltal a növényeid) a gyomosodástól, a fagytól, a hőségtől és a sálfelverődéstől.

Javítja a talajminőséget

A szalma természetes, környezetbarát anyag, ami a földbe forgatva, trágyaként hasznosul, 100%-ban komposztálódik, így javítva a talajod mikrobiológiai egyensúlyát.

Díszíti a kerted

A szétterített szalma nem csak hasznos, de esztétikusabbá is varázsolja a magaságyásod, balkonládáid és a cserepeidet. Illetve locsolás után, illetve mellett is megtartja kellemes szalma illatát.

Alkalmazása: A zúzott búza mulcsszalma a következő módon való felhasználását javasoljuk: a már kikelt, vagy palántázott növények körül egyengessük el aránylag simára, göröngymentessé a talajt, majd ezen terítsük szét érzéssel, kb. 2 cm-es vastagságban. Szétterítés után gyenge sugárpermettel jól locsoljuk meg egészen addig, amíg a mulcsszalma alatti talajréteg is alaposan nedves nem lesz. Ekkor már alapvetően védve lesz az esetleges széltől, szélelhordástól. Idővel tapasztalni fogjuk, hogy a mulcsszalma a víz és nap hatására összébb esik, filc, nemez szerűvé válik, beindul a komposztálódási folyamat, illetve valamennyi felszíni szalmatörek a széllel is távozik. Ilyenkor érzéssel, kb. 1 cm-nyi új zúzott búza mulcsszalmát szét kell teríteni, meg kell újítani a felületet. A folyamatosan lebomló mulcsszalma folyamatos tápanyagforrást jelent növényeink számára, illetve ősszel, ténykedésünket megkoronázva mozgassuk, forgassuk, ássuk be a termőtalajba.

Miért, miben jobb a zúzott búza mulcszsalma a hosszúszálú szalmánál?
A hosszúszálú szalma jó tulajdonságai a zúzási eljárás során tovább erősödnek, mint például a nedvfelszívó képessége sokszorosára növekszik - miközben a légáteresztő képessége is megmarad, így nem penészesedik. - A magassabb vízfelvétel miatt gyorsabb a bomlása, komposztálódása, így a talaj tápanyagtartalmát gyorsabban javítja. - Már az első locsolás után “filcszerűen” összeáll, összekapaszkodnak a maximum 2-3 cm-es zúzalék darabkák így az erősebb szélnek is ellenáll a talajtakaró. - Ugyanakkor gazdaságosabb is, mivel 10 liternyi zsákosan tömörített zúzott búza mulcsszalma kiterítésével 1 négyzetméternyi veteményterületet tudok 2 cm vastagon levédeni. - Garantáltan kalászmentes, hiszen a búzaszalma csöves szerkezete is megszűnik az erőteljes, maximum 2-3 cm-es darabkákra való összezúzás során.

Mulcsozásra ajánljuk, mert: Kevesebb öntözés szükséges!
A zúzott szalma a vizet nem csak a szálak végén, hanem a töréspontokon is felszívja, így magas, átlagosan 7 liter 1 kg zúzott szalma vízfelvétele, így kevesebb öntözés szükséges, mivel a talaj felszínén elterülve sokkal hosszabb ideig tart a víz talajból , illetve talajfelszínről való elpárolgása. - A csapadékvízet tökéletesen átengedi a talajba, miután a szalma darabkák teleszívták magukat az esővízzel. - A tűző nap ellen is védelmet nyújt.

Összetevő:
Tarlón száradt, extrán zúzott, 100%-os búzaszalma, mely tartósítószer, por, idegen- és adalékanyag mentes.

Tulajdonságok:
Locsolás után, illetve mellett is megtartja kellemes szalma illatát. - Kihelyezés, illetve az első locsolás után már jól ellenáll a szélnek, filc szerűen a helyén marad. - A normál bálás szalmához képest jóval kevesebb szükséges belőle a növények köré és sokkal egyszerűbb a kezelése, a növények körüli talaj vékony, gazdaságos betakarása. - Dísz-, és konyha-, illetve haszonkertekben is használható jól illeszkedő talajtakarónak. - Biogazdálkodás esetén is megfelelő alapanyag.

Védelem:
A sorközök takarásánál jelentősen csökken a gyomosodás, így élőmunka, illetve gyomirtó szer is spórolható. - A zúzott szalma talajtakaró fagy ellen és tűző nap ellen is védelmet nyújt. - A zúzott szalma apró szálai a csigák számára is akadályt jelentenek. - A vékonyan leterített zúzott szalma a csapadékvizet átengedi, ugyanakkor az esőcseppek okozta esetleges sárfelverődést a föld közeli termésekre, mint például az epernél és paradicsomnál, alapvetően megakadályozza. - Szamócatermesztésre is kiváló, mivel a növényt körbevéve megóvja a gyümölcsöt a talajjal való érintkezéstől, az abból származó rothadástól, koszolódástól, illetve az eső felverődésből származó besarazódástól.

Tápanyag, talajminőség javítás:
Gyorsabban komposztálódik, mint a normál szálméretű szalma. - A zúzott mulcsszalma a föld levegőzését nem gátolja, a talajban lévő vizet tovább ott tartja, a hőtartása és árnyékolása miatt a talaj hőmérséklete kevésbé ingadozó, így segíti a talajban lévő hasznos mikroorganizmusok működését, tevékenységük jelentősen felélénkül, tökéletesebb lesz a talaj mikrobiológiai egyensúlya. - A zúzott mulcsszalma természetes, környezetbarát anyag, ami a földbe forgatva, trágyaként hasznosul, 100%-ban komposztálódik. - Kötött talajok felső 10-15 cm-es rétegéhez kevert zúzott mulcsszalma lazítja, javítja a talaj lég- és nedvességáteresztő képességét, azaz kedvezőbb életfeltételeket biztosít a gyökérzet számára.

Kisállatok, baromfiak
Kisállatok(pl. hörcsög, tengerimalac) és baromfiak alá is tökéletes, mivel alulról hőszigetel, a légtérben lévő párát  megköti, a ráhullott ürülék nedvességtartalmát jórészt felszívja és szagát megköti, pH értékét csökkenti és persze nem mellékesen puha, por- és penészmentes, egészséges, higiénikus környezetet biztosít. Emellett a natúr zúzott szalma a kisállatoknak nemcsak rágcsaként, táplálékként szolgálhat, hanem rejtekhelyként és fészekként is.

További információk:

 • Zsáktömör mennyiség: 49,5 Liter
 • Talajtakarási felület /  2 cm vastagon: ~ 5 nm
 • Méret: 35cm * 35 cm * 41cm

Felhasználási terület: Mulcsozásra ajánljuk a következő helyekre: Konyha- és haszonkertek, Balkonok, teraszok növényei mellé, Díszkertek, Földieper termesztés, Biogazdálkodás, Faiskolák Kisállat, baromfi alom: tyúkólakba, hörcsögök, tengerimalacok és egyéb kisemlősök alá.

További információk

Tömeg4,9 kg
Csomagolási méretek35 × 35 × 41 cm
Felhasználási terület

Balkon, Beltér, Dísznövény, Kert

Márka

Kreatív Farmer

Zúzott Búza Mulcsszalma – 49,5 L termékről 41 értékelés

 1. Vera S. (Ellenőrzött vásárló)

 2. Anonim (Ellenőrzött vásárló)

 3. Anna Z. (Ellenőrzött vásárló)

 4. Eszter G. (Ellenőrzött vásárló)

 5. Katalin (Ellenőrzött vásárló)

 6. Andrea H. (Ellenőrzött vásárló)

 7. Anonim (Ellenőrzött vásárló)

  jó minőségű

 8. Anonim (Ellenőrzött vásárló)

 9. József (Ellenőrzött vásárló)

 10. Anonim (Ellenőrzött vásárló)

  Erre 5* adnék!

 11. Anonim (Ellenőrzött vásárló)

 12. Zoltánné Szabó (Ellenőrzött vásárló)

  Úgy van csomagolva szállításkor, hogy ne tudjon elázni!

 13. Márta Z. (Ellenőrzött vásárló)

 14. Kinga B. (Ellenőrzött vásárló)

 15. Gólik Ildikó (Ellenőrzött vásárló)

 16. Erika T. (Ellenőrzött vásárló)

 17. Józsefné Kókai (Ellenőrzött vásárló)

 18. Ottó Berkes (Ellenőrzött vásárló)

 19. Csaba Simon (Ellenőrzött vásárló)

 20. Bernadett (Ellenőrzött vásárló)

 21. Péterné Dákai (Ellenőrzött vásárló)

  a cucc jónak ígérkezik, de még nem tudok nyilatkozni…

 22. Zsuzsa Rupfné Bakos (Ellenőrzött vásárló)

 23. Anna Orosz (Ellenőrzött vásárló)

 24. Rita (Ellenőrzött vásárló)

 25. Enikő Boronyák (Ellenőrzött vásárló)

 26. Péter Hubay (Ellenőrzött vásárló)

  Nem tetszett a duplán felszámolt szállítási díj.

 27. Névtelen (Ellenőrzött vásárló)

 28. Orsolya (Ellenőrzött vásárló)

 29. Névtelen (Ellenőrzött vásárló)

 30. Anikó (Ellenőrzött vásárló)

 31. Mária B. (Ellenőrzött vásárló)

 32. Csabáné Bognár (Ellenőrzött vásárló)

 33. Erzsébet Küffer (Ellenőrzött vásárló)

 34. Gábor (Ellenőrzött vásárló)

  Szerintem kiraboltak! Sajnos nincs mód negatív érték megadására. 49.6 liter/db, azonban egy 20!!! literes benti kukazsákból egy tenyérnyit lóg ki a bontatlan csomag… A terméket még ki sem bontottam, akkora csalódás. Szívesen mellekelnék képet, de sajnos nem lehet. Egyáltalán nem ajánlom.

 35. Veronika B. (Ellenőrzött vásárló)

 36. Névtelen (Ellenőrzött vásárló)

 37. Istvánné Mihály (Ellenőrzött vásárló)

  Nagyon jó, hogy zúzott, jobbak a felhasználási lehetőségek.

 38. Zsuzsa (Ellenőrzött vásárló)

 39. Csilla (Ellenőrzött vásárló)

 40. Zsuzsanna Feketéné Kiss (Ellenőrzött vásárló)

 41. Lászlóné (Ellenőrzött vásárló)

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

}

Gyors Szállítás

Több mint 900 termék raktáron, 2-3 munkanap alatt nálad!

Pénzvisszafizetési Garancia

Nem vagy elégedett? Visszatérítjük az árát!

~

Biztonságos fizetés

Többféle fizetési mód

Szakértő ügyfélszolgálat

Keress minket bizalommal!

Zúzott Búza Mulcsszalma – 49,5 L

(41 vásárlói értékelés)

3.990 Ft

Áfával

A 100%-os búza múlcsszalma elvárt eredménnyel használható talajtakaróként zöldségeskertben, magaságyásoknál, balkonládáknál, cserepes növényeknél, gyümölcsfák és bokrok körül, a virágágyásokban, és a melegházi termesztésben egyaránt. Csökkenti a szükséges öntözés mennyiségét, mivel megtartja a nedvességet a növény gyökerénél. Védi a növényt a napégéstől, fagytól, gazosodástól, például az epret a besározódástól, valamint a csigák számára is kedvezőtlen útvonalat biztosít. Gyorsan komposztálódik, ugyanakkor gazdaságos, könnyen pótolható, esztétikumot növelő, tartósítószer, por, idegen- és adalékanyag mentes.

Mulcsozásra ajánljuk a következő helyekre:

 • Konyha- és haszonkertek
 • Balkonok, teraszok növényei mellé
 • Díszkertek
 • Földieper termesztés
 • Biogazdálkodás
 • Faiskolák

Pénzvisszafizetési garancia

Szakértő ügyfélszolgálat

Keress minket bátran ide kattintva!

vagy az alábbi telefonszámon hétköznapokon 8.00 és 16.00 között:

📞 +36 70/611-7612

A weboldal könnyen áttekinthető, szimpatikus a folyamatos kínálat bővítés. A kiszállítás nagyon gyors volt, a megrendelt termékeket 26 órán belül átvehettem. A csomagolás teljes sérülés mentességet biztosított.

 

H. Orsolya (Ellenőrzött Vásárló)

★★★★★

Gyorsasag es megbizhatosag jellemzi az ugyfelszolgalat es a szallitmanyozasi vallalat munkajat. A weboldal atlathato es felhasznalobarat.

 

F. Lilla (Ellenőrzött Vásárló)

★★★★★

Könnyedén megtaláltam az oldalon, amit kerestem. Mindenről kaptam e-mailben tájékoztatást és a szállítás nagyon gyors volt.

 

G. Ivett (Ellenőrzött Vásárló)

★★★★★

Könnyen használható az oldal, és nagyon gyorsan megkaptam a megrendelt termékeket.

 

R. Judit (Ellenőrzött Vásárló)

★★★★★

Szuper volt minden. Segítőkészek és gyorsak, tanácsokat is kaptam! ?

 

V. Edit (Ellenőrzött Vásárló)

★★★★★

Kedvesek, tökéletes tájékoztatás, gyors szállítás, mindent megtaláltam könnyedén amit kerestem. Sok segítséget kaptam az információkból, mit hogyan csináljunk a magaságyás kialakításánál. Szuper a csapat!

 

K. Aranka (Ellenőrzött Vásárló)

★★★★★

Rendkívül rugalmasak és segítőkészek. Mindenképpen fogok még vásárolni tőlük ?

 

Mária (Ellenőrzött Vásárló)

★★★★★

Másodszor rendeltem, minden rendben és gyorsan ment.

 

N. Nikoletta (Ellenőrzött Vásárló)

★★★★★

Nagyon hamar megérkezett a csomag, sérülésmentesen, ami a precíz csomagolásnak köszönhető.

 

K. Tünde (Ellenőrzött Vásárló)

★★★★★

Nagyon gyors volt a szállitás, már a rendelést követő napon megkaptam.

 

M. Ágnes (Ellenőrzött Vásárló)

★★★★★

Gyors, pontos, profi csomagolás?

 

V. Zuzsanna (Ellenőrzött Vásárló)

★★★★★

}

Gyors Szállítás

Több mint 900 termék raktáron, 2-5 munkanap alatt nálad!

Pénzvisszafizetési Garancia

Nem vagy elégedett? Visszatérítjük!

~

Biztonságos fizetés

Többféle fizetési mód

Szakértő ügyfélszolgálat

9.00 és 17.00 között

Védi a növényeid

A szalma mulcsként használva védi a talajt (s ezáltal a növényeid) a gyomosodástól, a fagytól, a hőségtől és a sálfelverődéstől.

Javítja a talajminőséget

A szalma természetes, környezetbarát anyag, ami a földbe forgatva, trágyaként hasznosul, 100%-ban komposztálódik, így javítva a talajod mikrobiológiai egyensúlyát.

Díszíti a kerted

A szétterített szalma nem csak hasznos, de esztétikusabbá is varázsolja a magaságyásod, balkonládáid és a cserepeidet. Illetve locsolás után, illetve mellett is megtartja kellemes szalma illatát.

Alkalmazása: A zúzott búza mulcsszalma a következő módon való felhasználását javasoljuk: a már kikelt, vagy palántázott növények körül egyengessük el aránylag simára, göröngymentessé a talajt, majd ezen terítsük szét érzéssel, kb. 2 cm-es vastagságban. Szétterítés után gyenge sugárpermettel jól locsoljuk meg egészen addig, amíg a mulcsszalma alatti talajréteg is alaposan nedves nem lesz. Ekkor már alapvetően védve lesz az esetleges széltől, szélelhordástól. Idővel tapasztalni fogjuk, hogy a mulcsszalma a víz és nap hatására összébb esik, filc, nemez szerűvé válik, beindul a komposztálódási folyamat, illetve valamennyi felszíni szalmatörek a széllel is távozik. Ilyenkor érzéssel, kb. 1 cm-nyi új zúzott búza mulcsszalmát szét kell teríteni, meg kell újítani a felületet. A folyamatosan lebomló mulcsszalma folyamatos tápanyagforrást jelent növényeink számára, illetve ősszel, ténykedésünket megkoronázva mozgassuk, forgassuk, ássuk be a termőtalajba.

Miért, miben jobb a zúzott búza mulcszsalma a hosszúszálú szalmánál?
A hosszúszálú szalma jó tulajdonságai a zúzási eljárás során tovább erősödnek, mint például a nedvfelszívó képessége sokszorosára növekszik - miközben a légáteresztő képessége is megmarad, így nem penészesedik. - A magassabb vízfelvétel miatt gyorsabb a bomlása, komposztálódása, így a talaj tápanyagtartalmát gyorsabban javítja. - Már az első locsolás után “filcszerűen” összeáll, összekapaszkodnak a maximum 2-3 cm-es zúzalék darabkák így az erősebb szélnek is ellenáll a talajtakaró. - Ugyanakkor gazdaságosabb is, mivel 10 liternyi zsákosan tömörített zúzott búza mulcsszalma kiterítésével 1 négyzetméternyi veteményterületet tudok 2 cm vastagon levédeni. - Garantáltan kalászmentes, hiszen a búzaszalma csöves szerkezete is megszűnik az erőteljes, maximum 2-3 cm-es darabkákra való összezúzás során.

Mulcsozásra ajánljuk, mert: Kevesebb öntözés szükséges!
A zúzott szalma a vizet nem csak a szálak végén, hanem a töréspontokon is felszívja, így magas, átlagosan 7 liter 1 kg zúzott szalma vízfelvétele, így kevesebb öntözés szükséges, mivel a talaj felszínén elterülve sokkal hosszabb ideig tart a víz talajból , illetve talajfelszínről való elpárolgása. - A csapadékvízet tökéletesen átengedi a talajba, miután a szalma darabkák teleszívták magukat az esővízzel. - A tűző nap ellen is védelmet nyújt.

Összetevő:
Tarlón száradt, extrán zúzott, 100%-os búzaszalma, mely tartósítószer, por, idegen- és adalékanyag mentes.

Tulajdonságok:
Locsolás után, illetve mellett is megtartja kellemes szalma illatát. - Kihelyezés, illetve az első locsolás után már jól ellenáll a szélnek, filc szerűen a helyén marad. - A normál bálás szalmához képest jóval kevesebb szükséges belőle a növények köré és sokkal egyszerűbb a kezelése, a növények körüli talaj vékony, gazdaságos betakarása. - Dísz-, és konyha-, illetve haszonkertekben is használható jól illeszkedő talajtakarónak. - Biogazdálkodás esetén is megfelelő alapanyag.

Védelem:
A sorközök takarásánál jelentősen csökken a gyomosodás, így élőmunka, illetve gyomirtó szer is spórolható. - A zúzott szalma talajtakaró fagy ellen és tűző nap ellen is védelmet nyújt. - A zúzott szalma apró szálai a csigák számára is akadályt jelentenek. - A vékonyan leterített zúzott szalma a csapadékvizet átengedi, ugyanakkor az esőcseppek okozta esetleges sárfelverődést a föld közeli termésekre, mint például az epernél és paradicsomnál, alapvetően megakadályozza. - Szamócatermesztésre is kiváló, mivel a növényt körbevéve megóvja a gyümölcsöt a talajjal való érintkezéstől, az abból származó rothadástól, koszolódástól, illetve az eső felverődésből származó besarazódástól.

Tápanyag, talajminőség javítás:
Gyorsabban komposztálódik, mint a normál szálméretű szalma. - A zúzott mulcsszalma a föld levegőzését nem gátolja, a talajban lévő vizet tovább ott tartja, a hőtartása és árnyékolása miatt a talaj hőmérséklete kevésbé ingadozó, így segíti a talajban lévő hasznos mikroorganizmusok működését, tevékenységük jelentősen felélénkül, tökéletesebb lesz a talaj mikrobiológiai egyensúlya. - A zúzott mulcsszalma természetes, környezetbarát anyag, ami a földbe forgatva, trágyaként hasznosul, 100%-ban komposztálódik. - Kötött talajok felső 10-15 cm-es rétegéhez kevert zúzott mulcsszalma lazítja, javítja a talaj lég- és nedvességáteresztő képességét, azaz kedvezőbb életfeltételeket biztosít a gyökérzet számára.

Kisállatok, baromfiak
Kisállatok(pl. hörcsög, tengerimalac) és baromfiak alá is tökéletes, mivel alulról hőszigetel, a légtérben lévő párát  megköti, a ráhullott ürülék nedvességtartalmát jórészt felszívja és szagát megköti, pH értékét csökkenti és persze nem mellékesen puha, por- és penészmentes, egészséges, higiénikus környezetet biztosít. Emellett a natúr zúzott szalma a kisállatoknak nemcsak rágcsaként, táplálékként szolgálhat, hanem rejtekhelyként és fészekként is.

További információk:

 • Zsáktömör mennyiség: 49,5 Liter
 • Talajtakarási felület /  2 cm vastagon: ~ 5 nm
 • Méret: 35cm * 35 cm * 41cm

Felhasználási terület: Mulcsozásra ajánljuk a következő helyekre: Konyha- és haszonkertek, Balkonok, teraszok növényei mellé, Díszkertek, Földieper termesztés, Biogazdálkodás, Faiskolák Kisállat, baromfi alom: tyúkólakba, hörcsögök, tengerimalacok és egyéb kisemlősök alá.

További információk

Tömeg4,9 kg
Csomagolási méretek35 × 35 × 41 cm
Felhasználási terület

Balkon, Beltér, Dísznövény, Kert

Márka

Kreatív Farmer

Az esővízgyűjtők előnyei és hátrányai: útmutató a tudatos kertésznek

Bizonyára hallottál már az esővízgyűjtőkről, amelyek egyre népszerűbbek a hobbikertészek körében. De vajon miért? És hogyan határozd meg, hogy az esővízgyűjtő neked is megéri-e? Ebben a cikkben bemutatjuk az esővízgyűjtők előnyeit és hátrányait, hogy könnyebb legyen...

Esővízgyűjtő típusok: segítünk kiválasztani a legjobbat

Az esővízgyűjtők elengedhetetlenek a környezettudatos kertészek számára, akik szeretnék kihasználni az értékes természetes vízkészletet növényeik öntözésére. A különböző típusú esővízgyűjtők széles választéka lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a saját kertjéhez...

Esővízgyűjtő választása: lépésről-lépésre útmutató a fenntartható öntözéshez

Szeretnéd fenntarthatóbbá tenni a kertészkedést, és spórolni a vízzel? Egy kerti esővízgyűjtő remek választás lehet számodra. Az esővízgyűjtők segítenek csökkenteni a vízhasználatot, miközben megfelelően öntözöd a növényeidet. A megfelelő esővízgyűjtő kiválasztása...

Öntözés kertben és balkonon – A palánta gondozásának első lépése

Mire számíthatunk májusban?  A május hónap rendkívül változó szokott lenni. Évente más és más, van, hogy a strandok már májusban tele vannak, mert beköszönt korán a nyár, de van olyan is, hogy még hajnali fagyok keserítik meg a mindennapjainkat.  A népi időjóslás...

Könnyedén megtaláltam az oldalon, amit kerestem. Mindenről kaptam e-mailben tájékoztatást és a szállítás nagyon gyors volt.

G. Ivett (Ellenőrzött Vásárló)

★★★★★

Gyors, pontos kiszolgálás. Azt kaptam, amit rendeltem!

P. Gellért (Ellenőrzött Vásárló)

★★★★★

Szuper volt minden. Segítőkészek és gyorsak, tanácsokat is kaptam! 🙂

V. Edit (Ellenőrzött Vásárló)

★★★★★

A termékről mondták

41 reviews for Zúzott Búza Mulcsszalma - 49,5 L

 1. Lászlóné (Ellenőrzött vásárló)

 2. Zsuzsanna Feketéné Kiss (Ellenőrzött vásárló)

 3. Csilla (Ellenőrzött vásárló)

 4. Zsuzsa (Ellenőrzött vásárló)

 5. Istvánné Mihály (Ellenőrzött vásárló)

  Nagyon jó, hogy zúzott, jobbak a felhasználási lehetőségek.

 6. Névtelen (Ellenőrzött vásárló)

 7. Veronika B. (Ellenőrzött vásárló)

 8. Gábor (Ellenőrzött vásárló)

  Szerintem kiraboltak! Sajnos nincs mód negatív érték megadására. 49.6 liter/db, azonban egy 20!!! literes benti kukazsákból egy tenyérnyit lóg ki a bontatlan csomag… A terméket még ki sem bontottam, akkora csalódás. Szívesen mellekelnék képet, de sajnos nem lehet. Egyáltalán nem ajánlom.

 9. Erzsébet Küffer (Ellenőrzött vásárló)

 10. Csabáné Bognár (Ellenőrzött vásárló)

 11. Mária B. (Ellenőrzött vásárló)

 12. Anikó (Ellenőrzött vásárló)

 13. Névtelen (Ellenőrzött vásárló)

 14. Orsolya (Ellenőrzött vásárló)

 15. Névtelen (Ellenőrzött vásárló)

 16. Péter Hubay (Ellenőrzött vásárló)

  Nem tetszett a duplán felszámolt szállítási díj.

 17. Enikő Boronyák (Ellenőrzött vásárló)

 18. Rita (Ellenőrzött vásárló)

 19. Anna Orosz (Ellenőrzött vásárló)

 20. Zsuzsa Rupfné Bakos (Ellenőrzött vásárló)

 21. Péterné Dákai (Ellenőrzött vásárló)

  a cucc jónak ígérkezik, de még nem tudok nyilatkozni…

 22. Bernadett (Ellenőrzött vásárló)

 23. Csaba Simon (Ellenőrzött vásárló)

 24. Ottó Berkes (Ellenőrzött vásárló)

 25. Józsefné Kókai (Ellenőrzött vásárló)

 26. Erika T. (Ellenőrzött vásárló)

 27. Gólik Ildikó (Ellenőrzött vásárló)

 28. Kinga B. (Ellenőrzött vásárló)

 29. Márta Z. (Ellenőrzött vásárló)

 30. Zoltánné Szabó (Ellenőrzött vásárló)

  Úgy van csomagolva szállításkor, hogy ne tudjon elázni!

 31. Anonim (Ellenőrzött vásárló)

 32. Anonim (Ellenőrzött vásárló)

  Erre 5* adnék!

 33. József (Ellenőrzött vásárló)

 34. Anonim (Ellenőrzött vásárló)

 35. Anonim (Ellenőrzött vásárló)

  jó minőségű

 36. Andrea H. (Ellenőrzött vásárló)

 37. Katalin (Ellenőrzött vásárló)

 38. Eszter G. (Ellenőrzött vásárló)

 39. Anna Z. (Ellenőrzött vásárló)

 40. Anonim (Ellenőrzött vásárló)

 41. Vera S. (Ellenőrzött vásárló)

Adjon hozzá egy véleményt

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0
  0
  KOSARAD
  Üres a kosaradWebshop
   Calculate Shipping
   Kupon alkalmazása