Bokashi komposztáló starter kultúra
Fermentált gabonakorpa szerves anyagok komposztálásához.
A Bokashi Organko Konyhai mini komposztálóhoz ajánljuk elsősorban. A starterben található mikroorganizmusok segítségével a Bokashi Organko vödörben elhelyezett szerves hulladék hasznos anyaggá alakul.
A “bokashi” egy japán szó, amely lefordítva körülbelül annyit tesz, mint “mindenféle szerves anyag, vagy fermentált szerves anyag”. Évszázadok óta alkalmazott hagyományos biológiai aktivitást növelő anyag, például a komposztáláshoz.
4.290 Ft
Áfával

Szállítási idő: 2-5 munkanap

Pénzvisszafizetési garancia

Szakértő ügyfélszolgálat
Keress minket bátran ide kattintva!
vagy az alábbi telefonszámon hétköznapokon 8.00 és 16.00 között:
- Mérete: 22 cm x 23 cm x 4 cm,
- csomagolás: barna papírzacskó,
- 1 Kg-os kiszerelés
Működésmechanizmusa
A Bokashi az effektív mikroorganizmusok biológiai működésének felhasználásával előállított komposzt starter, amely lehetővé teszi a szerves hulladék irányított, anaerob komposztálását. A Bokashi egy késztermék, amely tisztán növényi alapanyagokat tartalmaz az effektív mikroorganizmusokkal beoltva. Használata a konyhai mini komposztálóval javasolt.
A Bokashi gabonakorpa és egyéb hordozóanyagok keveréke, melyek inaktív formában tartalmazzák azokat a jótékony hatású probiotikus mikroorganizmusokat, amelyek a hulladék nedvesség tartalmával érintkezve aktiválódnak és így kezdik el lebontani azokat. Elsősorban a háztartási komposztáló edényhez javasoljuk, mivel a konyhai hulladék elegendő nedvességet tartalmaz ahhoz, hogy a jótékony hatású mikróbák elkezdjék a lebontó munkát. A biogazdálkodásban is elfogadott készítmény.
A Bokashi:
• biztonságos, környezetbarát, egészségbarát készítmény,
• genetikailag módosított szervezetektől mentes,
• biológiai gyártási eljárással, szigorú higiéniai irányelvek és minőségi előírások alapján készül,
• édes/savanyú szagú,
• szemcsés állományú,
• fakó barna színű komposztálási segédanyag,
• nem emberi fogyasztásra való.
Összetevői:
Szerves búzakorpa, víz, cukrormelasz, mikroorganizmusok.
Alkalmazása: Bármilyen eredetű szerves hulladék anaerob komposztálására starter kultúraként, de különösen a Bokashi Organko konyhai mini komposztálóhoz.
Tárolása: Szobahőmérsékleten
Gyártó: Bokashi Organko
Származás: Szlovénia
Kiszerelés: 1 kg
Csomagolása: Fém-műanyag zacskó, csak vegyes hulladékgyűjtőben gyűjthető!
További információk
Tömeg | 1,05 kg |
---|---|
Méretek | 22 × 23 × 4 cm |
Felhasználási terület | Beltér |
Márka | Bokashi |
Bokashi komposztáló starter kultúra termékről 21 értékelés
Gyors Szállítás
Több mint 900 termék raktáron, 2-5 munkanap alatt nálad!
Pénzvisszafizetési Garancia
Nem vagy elégedett? Visszatérítjük az árát!
Biztonságos fizetés
Többféle fizetési mód
Szakértő ügyfélszolgálat
Keress minket bizalommal!
Bokashi komposztáló starter kultúra
4.290 Ft
Áfával
Fermentált gabonakorpa szerves anyagok komposztálásához.
A Bokashi Organko Konyhai mini komposztálóhoz ajánljuk elsősorban. A starterben található mikroorganizmusok segítségével a Bokashi Organko vödörben elhelyezett szerves hulladék hasznos anyaggá alakul.
A “bokashi” egy japán szó, amely lefordítva körülbelül annyit tesz, mint “mindenféle szerves anyag, vagy fermentált szerves anyag”. Évszázadok óta alkalmazott hagyományos biológiai aktivitást növelő anyag, például a komposztáláshoz.

Szállítási idő: 1-4 munkanap

Pénzvisszafizetési garancia

Szakértő ügyfélszolgálat
Keress minket bátran ide kattintva!
vagy az alábbi telefonszámon hétköznapokon 8.00 és 16.00 között:
Gyors Szállítás
Több mint 900 termék raktáron, 2-5 munkanap alatt nálad!
Pénzvisszafizetési Garancia
Nem vagy elégedett? Visszatérítjük!
Biztonságos fizetés
Többféle fizetési mód
Szakértő ügyfélszolgálat
9.00 és 17.00 között
- Mérete: 22 cm x 23 cm x 4 cm,
- csomagolás: barna papírzacskó,
- 1 Kg-os kiszerelés
Működésmechanizmusa
A Bokashi az effektív mikroorganizmusok biológiai működésének felhasználásával előállított komposzt starter, amely lehetővé teszi a szerves hulladék irányított, anaerob komposztálását. A Bokashi egy késztermék, amely tisztán növényi alapanyagokat tartalmaz az effektív mikroorganizmusokkal beoltva. Használata a konyhai mini komposztálóval javasolt.
A Bokashi gabonakorpa és egyéb hordozóanyagok keveréke, melyek inaktív formában tartalmazzák azokat a jótékony hatású probiotikus mikroorganizmusokat, amelyek a hulladék nedvesség tartalmával érintkezve aktiválódnak és így kezdik el lebontani azokat. Elsősorban a háztartási komposztáló edényhez javasoljuk, mivel a konyhai hulladék elegendő nedvességet tartalmaz ahhoz, hogy a jótékony hatású mikróbák elkezdjék a lebontó munkát. A biogazdálkodásban is elfogadott készítmény.
A Bokashi:
• biztonságos, környezetbarát, egészségbarát készítmény,
• genetikailag módosított szervezetektől mentes,
• biológiai gyártási eljárással, szigorú higiéniai irányelvek és minőségi előírások alapján készül,
• édes/savanyú szagú,
• szemcsés állományú,
• fakó barna színű komposztálási segédanyag,
• nem emberi fogyasztásra való.
Összetevői:
Szerves búzakorpa, víz, cukrormelasz, mikroorganizmusok.
Alkalmazása: Bármilyen eredetű szerves hulladék anaerob komposztálására starter kultúraként, de különösen a Bokashi Organko konyhai mini komposztálóhoz.
Tárolása: Szobahőmérsékleten
Gyártó: Bokashi Organko
Származás: Szlovénia
Kiszerelés: 1 kg
Csomagolása: Fém-műanyag zacskó, csak vegyes hulladékgyűjtőben gyűjthető!
További információk
Tömeg | 1,05 kg |
---|---|
Méretek | 22 × 23 × 4 cm |
Felhasználási terület | Beltér |
Márka | Bokashi |
Könnyedén megtaláltam az oldalon, amit kerestem. Mindenről kaptam e-mailben tájékoztatást és a szállítás nagyon gyors volt.
Gyors, pontos kiszolgálás. Azt kaptam, amit rendeltem!
Szuper volt minden. Segítőkészek és gyorsak, tanácsokat is kaptam! 🙂
A termékről mondták
21 reviews for Bokashi komposztáló starter kultúra
-
-
-
-
Eddig OK
-
Hasznos. Jó.
-
-
-
-
-
-
-
-
Egyenlőre jónak tűnik, még csak egy hete használom, így még nem mentem végig vele egy cikluson, hogy lássam milyen eredménye lesz a fermentálásnak.
-
-
-
-
Szűk egy hete kezdtem használni, de biztosan jól végzi a dolgát a vödörben. 😉
-
-
-
Finom illatú szerintem,lehetséges keveset szórok belőle?
-
Anonim (Ellenőrzött vásárló) –
Lászlóné Özv. Barna (Ellenőrzött vásárló) –
Finom illatú szerintem,lehetséges keveset szórok belőle?
Éva Berencsi (Ellenőrzött vásárló) –
Eszter Virág (Ellenőrzött vásárló) –
Éva Katalin Kukusik (Ellenőrzött vásárló) –
Szűk egy hete kezdtem használni, de biztosan jól végzi a dolgát a vödörben. 😉
Orsolya (Ellenőrzött vásárló) –
Péter Nemes (Ellenőrzött vásárló) –
György (Ellenőrzött vásárló) –
Judit (Ellenőrzött vásárló) –
Egyenlőre jónak tűnik, még csak egy hete használom, így még nem mentem végig vele egy cikluson, hogy lássam milyen eredménye lesz a fermentálásnak.
Kata T. (Ellenőrzött vásárló) –
Adrien Dr Racz (Ellenőrzött vásárló) –
Péter Szász (Ellenőrzött vásárló) –
Anonim (Ellenőrzött vásárló) –
Gabriella E. (Ellenőrzött vásárló) –
Anonim (Ellenőrzött vásárló) –
Mártonné Ficsor (Ellenőrzött vásárló) –
Mercedes (Ellenőrzött vásárló) –
Hasznos. Jó.
Tamás P. (Ellenőrzött vásárló) –
Eddig OK
Norbert K. (Ellenőrzött vásárló) –
Gyöngyi Bójásné Gyenes (Ellenőrzött vásárló) –
Teréz kőrösiné (Ellenőrzött vásárló) –