Különleges Anyáknapi Ajándékok

Idén igazán különleges anyáknapi ajándékot keresel, ami túlmutat a klasszikus vágott virágon? Nem csak örömet szereznél de egészséget is ajándékoznál? Ne keresgélj többet!

Már gyűjtögeted az ajándék ötleteket és eleged van a sablonos tippekből, amivel valószínűleg minden évben találkozol? Ha idén megfogadtad, hogy nem akarod megvásárolni az ötvenedik kacatot, ami a kukában vagy a szekrény alján végzi és környezettudatos ajándékok után kutakodsz, akkor ez a oldal segítségedre lesz.

Anyukád, Nagymamád szeret kertészkedni, környezettudatos, vagy foglalkozik az egészségével? Biztosan örülni fog bármelyik videóban megmutatott ajándéknak.

 

József Attila

Édesanyám, egyetlen, drága, te szüzesség kinyílt virága önnön fájdalmad boldogsága. Istent alkotok (szívem szenved) hogy élhess, hogy teremtsen mennyet, hogy jó legyek s utánad menjek!

1937. okt.–nov.

Ajándékötletek

Csíráztató csomag, Mikrosaláta nevelő

A mikrozöldek és csírák rendszeres fogyasztása többek között, bizonyítottan csökkenti bizonyos típusú krónikus betegségek kockázatát. Ezért, például hihetetlen jó ajándék lehet Anyukádnak, Nagymamának, ha egy kis “gondoskodást” is  szeretnél belecsempészni az ajándéktasakokba.

Beltéri komposztáló

Szeretted rengeteget főz? Akkor biztosan nagyon sok konyhai hulladékot termel. Tudtad, hogy az átlagos konyhai hulladék kb. 30%-a, kidobás helyett komposztálható, azaz értékes tápanyaggá alakítható, amely a talajhoz adva elősegíti a növények növekedését? Anyának/Mamának nincs kertje? Akkor a Bokashi Vödör lesz számára a megfelelő választás!

anyak napi otlet

Rólunk mondták

Könnyedén megtaláltam az oldalon, amit kerestem. Mindenről kaptam e-mailben tájékoztatást és a szállítás nagyon gyors volt.

G. Ivett (Ellenőrzött Vásárló)

★★★★★

Gyors, pontos kiszolgálás. Azt kaptam, amit rendeltem!

P. Gellért (Ellenőrzött Vásárló)

★★★★★

Szuper volt minden. Segítőkészek és gyorsak, tanácsokat is kaptam! 🙂

V. Edit (Ellenőrzött Vásárló)

★★★★★

Írj nekünk vagy látogasd meg közösségi felületeinket!

Nálunk aktuális, naprakész cikkeket, posztokat és gyakorlati útmutatókat találsz!

0
  0
  KOSARAD
  Üres a kosaradWebshop
   Calculate Shipping
   Kupon alkalmazása